Over BasicME SGGZ

Een veilige haven waar openheid, eerlijkheid en wederkerigheid centraal staan. Deze fijne cultuur heerst niet alleen binnen ons team, maar laten we ook zeker onze cliënten ervaren. Iedereen wordt gezien en gehoord, welk verhaal je ook te vertellen hebt. 

Samen voor een volwaardig leven

Er zit een mens onder alle labels, onder alle vooroordelen, onder de ziekte. Het stigma op verslaving mag worden doorbroken. Mensen mogen een tweede kans krijgen. Ons multidisciplinaire team geeft die kans. BasicME SGGZ biedt een ambulant behandelaanbod waarbij je samen met je behandelaar(s) en naasten werkt aan je herstel én volledige terugkeer in de maatschappij.

Over de oprichters

Elke en Mitchel hebben elkaar ontmoet in herstel van verslaving. Zij zijn zelf niet alleen ervaringsdeskundigen omdat ze zelf met verslaving worstelden, ook als directe naasten ervaren ze hoe het is om een dierbaar familielid te zien strijden tegen verslaving. Vandaag de dag timmeren zij aan de weg met een toegewijd team dat in tweede kansen gelooft. Vanuit een diepgaand begrip en professionele achtergrond begeleidt BasicME mensen met een verslaving naar een nuchter leven, met als doel hen weer volwaardige leden van de maatschappij te laten worden.

Niemand droomt ervan verslaafd te zijn. Niemand wil de mensen in hun omgeving pijn doen. Het gebeurt wel. Het is ons ook overkomen, zonder een keihard aan te wijzen aanleiding. Het is geen zwakte, het is een ziekte. Een ziekte waar je tegen kan vechten en die je kan overwinnen, maar alleen met de juiste zorg. Voor die zorg en het begrip uit de samenleving, daar maken we ons iedere dag hard voor.

Elke & Mitchel

Oprichters

Kunnen wij jou helpen?
Neem gerust contact met ons op!